Élet-Stílus

Lehmann segített Rosicky-nek

A cseh válogatott középpályás a jelek szerint nemcsak a remek teljesítményének, hanem Jens Lehmannak is köszönheti, hogy a nyáron leigazolta az FC Arsenal.




Lehmann segített Rosicky-nek 1

arsenal.lap.hu

Lehmann segített Rosicky-nek 1
Lehmann segített Rosicky-nek 3

“Az Arsenal már jó ideje kiszemelt magának, aztán az egyik nap telefonon keresett Jens. Azt mondta, hogy a következő meccsre nagyon szedjem össze magam, mert az Arsenal egyik képviselője a helyszínen fog megnézni.” – nyilatkozta Tomas Rosicky.

Az egykori Borussia Dortmund játékos, aki öt és fél év után hagyta ott a német klubot nagyon hálás Lehmannak a tippért, mert az Arsenakl már évek óta a “kedvence volt”.

“Nem sokat gondolkoztam, amikor a konkrét szerződéssel megkerestek a klub képviselői. Olyan stílusban futballozik a csapat, amelyet én nagyra becsülök. Mindegyik játékos remekül bánik a labdával, és nem sok olyan klubot ismerek, amely ennyire attraktív focit játszik.” – mondta a 26 éves Rosicky.

Egykori munkáltatójára is hálával gondol vissza a középpályás. Az Arsenal előtt ugyanis a Chelsea is bejelentkezett a játékosért. “Mint mindig a Dortmund vezetői akkor is elképesztően magas árat kértek értem. Most azonban már őrülök, hogy nem adtak el.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik