Élet-Stílus

Javult Cech állapota

Sokkal jobban van a koponyaműtéten átesett Petr Cech, a Chelsea kapusa: a cseh válogatott labdarúgó a klub közleménye szerint hétfő este már látogatókat is fogadhatott, igaz egyelőre rövid időre.

“Petr állapota szépen javul, a gyógyszerek hatására nincsenek fájdalmai, mindenkit megismert maga körül, a feleségével hosszabb ideig beszélgetett, de még érthetően nagyon gyenge” – tájékoztatta a londoni egyesület a szurkolóit.

Cech szombaton a Reading elleni bajnoki mérkőzés első percében ütközött Steven Hunttal, aki szabálytalanságával súlyos koponyasérülést okozott ellenfelének. Cech rövid ideig életveszélyben is volt, visszatérésére az első orvosi becslések szerint legalább fél évet kell várni.

“Borzasztóan sajnálom, ami történt, levélben már bocsánatot kértem Petrtől, amint lehet, szeretném személyesen is felkeresni – mondta hétfőn Hunt. – A labdát akartam megszerezni, összeütköztünk, de nem akartam sérülést okozni, főleg nem ilyen súlyosat, remélem, ezt mindenki elhiszi. Borzasztóan érzem magam.”

A Reading közleményben védte meg játékosát. “Nagyon szerencsétlen kimenetelű ütközés történt, több független szakértő is kijelentette a televíziós felvételek alapján, hogy nem történt szabálytalanság, ezért klubunk mindent megtesz azért, hogy Steven Huntot megvédje az igazságtalan támadásoktól, és természetesen mielőbbi jobbulást kívánunk Petr Cechnek.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik