Élet-Stílus

Mourinho: csoda, hogy Cech életben maradt

A Reading elleni szombati mérkőzést megnyerte Jose Mourinho csapata, ám az utolsó pillanatokban John Terry-nek kellett beállni a kapuba, miután korábban Cech és Cudicini is lesérült.

Carlo Cudicini még szombat este elhagyhatta a klinikát, Petr Cech azonban kénytelen volt az éjszakát is bent tölteni fejsérülése miatt. A Chelsea labdarúgócsapatának kapusait egyaránt “letaglózták” a szombati Premier League-meccsen, mindkettőjüket kórházba kellett szállítani.

A Chelsea trénere, Jose Mourinho szerint csoda, hogy életben maradt a cseh hálóőr, aki már a találkozó első percében ’találkozott’ Stephen Hunt térdével. A helyére beérkező Carlo Cudicini perceken keresztül eszméletlenül feküdt a pályán, miután egy beívelt labdára kirohant és ütközött Ibrahima Sonkóval. Mindkét kapust kórházba szállították, de Cudicinit egy alapos kivizsgálás után elengedték.

Jose Mourinho a mérkőzést követően felháborodottan nyilatkozott a Cech sérüléséről. „Szégyen ami történt, csoda, hogy túlélte az esetet. Az azonban nem segít ha dühös vagyok, még kell várnunk az orvosi jelentéseket, és bízunk abban, hogy minél hamarabb ismét játszhat.”

Stephen Hunt a találkozót követően elmondta, hogy nem szándékosan rúgta fejbe a kapust. „Arra koncentráltam minden idegszálammal, hogy megszerezzem a labdát. Remélem Petr Cech sérülése nem túl súlyos, és minél hamarabb teljesen felépül.” – mondta a REading csatára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik