Élet-Stílus

Geráért bejelentkezett a Portsmouth

Az angol Daily Mirror információi szerint a Premier League-ben szereplő együttes szeretné leszerződtetni a magyar középpályást, aki jelenleg a másodosztályban, a West Bromwich együttesében játszik.

A lap úgy tudja, hogy a Portsmouth 1,5 millió angol fontot ajánlott, ami kevesebb, mint amennyit a szintén élvonalbeli Wigan áldozott volna még nyáron Gera Zoltánért. Feltehetően a West Bromwich Albion illetékesei ezúttal sem fogják elengedni a magyar középpályást, akinek a szerződése a 2007/2008-as szezon végéig érvényes.

A csapat egykori vezetőedzője, Bryan Robson még a nyári átigazolási időszak lezárása előtt elmondta, hogy Gerának érvényes szerződése van a klubbal, és ők igényt tartanak a szolgálataira. A trénernek szeptemberben fel kellett állnia a kispadról a csapat eredménytelensége miatt: a West Bromwich jelenleg a tabella hetedik helyén tanyázik, hét ponttal lemaradva a listavezető Cardiff mögött. Gera az idei szezonban idáig kétszer volt eredményes.

A magyar válogatott csapatkapitánya többször is jelezte a West Brom kiesése után, hogy a Premier League-ben szeretné folytatni. Számos egyesület jelezte is érdeklődését, de végül maradt a csapatánál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik