Élet-Stílus

Tóth Norbert száműzetése üzenet a játékosoknak

Tóth Norbert kikerült a labdarúgó Borsodi Ligában szereplő Újpest FC első keretéből. Valére Billen vezetőedző döntése nyomán az ex-csapatkapitánynak a jövőben a tartalékcsapattal kell készülnie.

Tóth Norbert kikerült az Újpest FC első keretéből és a csapatkapitányi tisztségről is le kellett mondania. A vezetőedző lépését a futballklub tulajdonosa és Dányi Szilárd ügyvezető igazgató is elfogadta. A döntésnek egyébként kizárólag szakmai okai vannak – olvasható az Újpest FC hivatalos honlapján. Ugyanitt Kovács Péter tulajdonos közölte, Tóth Norbert száműzése üzenet a csapat valamennyi játékosának, hogy véget ért az az időszak, amikor a nyilvánvalóan gyatra hozzáállást külső körülményekkel magyarázzák.

“Már számtalanszor elmondtam: rosszul játszani lehet, de lelketlenül, futás nélkül nem” – közölte a tulajdonos, aki mindehhez hozzátette, a tartalékokhoz száműzött játékosoknak bizony nem lesz könnyű a visszaút, csak kimagasló teljesítményt nyújtva lehetnek tagjai újra az első csapat keretének.


Az egykori válogatott játékos egyelőre nem kíván véleményt formálni az ügyben, mint mondta, a jövő hét elején készséggel megosztja a gondolatait a közvéleménnyel, addig viszont türelmet kér.


Az Újpest a következő fordulóban, október 16-án a Vasassal játszik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik