Élet-Stílus

Bradie James hosszabbított a Dallas Cowboysszal

Bradie James öt évre szóló szerződést kötött a klubjával, az amerikai profi futballbajnokságban (NFL) szereplő Dallas Cowboysszal.

Jó az öreg a háznál

Atlanta Falcons 46 éves rúgóval, a dán Morten Andersennel erősítette meg keretét. A kilencszeres All-Star válogatott játékos eddigi pályafutása során 354 mérkőzésen 2358 pontot szerzett, ezzel a liga második legeredményesebb rugójának számít.

James – aki négy éve gyűri az ellenfeleket a Dallas Cowboys mezében – tavaly a csapata legtöbbet szerelő linebackere (magyarul: biztosító hátvéd) volt, pontosan 93 alkalommal akasztotta meg az ellen támadásait. Ennek tükrében aligha meglepő, hogy Jerry Jones klubtulajdonos ragaszkodik hozzá, és újabb szerződést ajánlott a számára, méghozzá mesés feltételekkel. A 1981-es születésű játékos öt évre 20 millió dollárt kap, ebben már benne foglaltatik az a 8 millió, melyet a kontraktus aláírásáért vághat zsebre. James az idei szezon eddigi két játéknapján is bizonyította, megéri a pénzét, a Jacksonville Jaguars és Washington Redskins ellen tíz szerelést mutatott be.

A Dallas Cowboysnál egyébként hosszú távon gondolkodnak, a klub tulajdonosa egymás után hosszabbítja meg a csapat értékeinek szerződését. Korábban Jason Wittent, Roy Williamst, valamint Tony Romót “láncolta” a texasi együtteshez, amely a szezonban egy győzelmet és egy vereséget számlál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik