Élet-Stílus

Priskin a Premier League-ben

Priskin Tamás négy esztendőre szóló szerződést írt alá az angol első osztályba idén visszakerült Watford csapatával. A megállapodás értelmében a klub egymillió fontot fizet a válogatott csatárért.

Az üzlet anyagi részhez tartozik, hogy az egymillió fontos vételárból 400 ezret augusztus 15-ig, a fennmaradó 600 ezret pedig 2008. augusztus 15-ig kell átutalnia a Watfordnak a Győri ETO számlájára.

Priskin próbajátéka során nyerte el az angol klub vezetőinek tetszését, a menedzser, Aidy Boothroyd nem győzte dicsérni a magyar támadót. „Nagyon örülök, hogy sikerült leigazolnunk, Tamás roppant tehetséges játékos, komoly erősítést jelent a számunkra” – bókolt a Watford szakmai főnöke.

A megállapodást követően természetesen Priskinnel is madarat lehetett volna fogatni, a 20 esztendős labdarúgó úgy fogalmazott, régóta dédelgetett álma vált valóra azzal, hogy egy angol élvonalban szereplő klub kínált számára szerződést. „Nagyon izgatott vagyok, alig várom, hogy bajnoki meccsen is pályára lépjek új csapatomban. Azt mindenki tudja, hogy a Premier League a világ legerősebb pontvadászata, azt hiszem, nem is kerülhettem volna jobb helyre a Watfordnál, itt tovább fejlődhetek” – osztotta meg a gondolatait a támadó, aki angol lapértesülések szerint négy év alatt 320 millió forintot vehet fel a szolgálataiért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik