Élet-Stílus

Ibrahimovic elhagyta az Öreg Hölgyet

Zlatan Ibrahimovic is búcsút intett a bundabotrányba keveredett - és emiatt a B-ligába visszasorolt - Juventusnak. A svéd válogatott támadó csütörtökön négyéves szerződést kötött az Interrel.

A két klub is megyezett egymással: az Inter 24.8 millió eurót fizet a Juventusnak a csatár játékjogáért cserébe. Zlatan lbrahimovicnak egyébként 2010-ig érvényes szerződése volt a torinói együtessel, ám miután kiderült, hogy a bundabotrányba keveredett – és emiatt el is marasztalt – Juve mínusz 17 pontos hátrányból indulva csak a másodosztályban kezdheti meg az új szezont, a hórihorgas támadó hallani sem akart a maradásról. És kérőben sem volt hiány.


lbrahimovic 2004-ben, a holland Ajax Amsterdamtól igazolt az Öreg Hölgynek becézett Juventushoz, melynek kötelékében két szezon alatt 26 gólt jegyzett. Az új csapatánál, a nyáron alaposan megizmosodó Internél négy évre kötelezte el magát.

A 24 esztendős svéd labdarúgó szerződtetésével a milánói kék-feketék le is tudták a nyári bevásárlást, mely során olyan értékes “portékákat” szereztek, mint Fabio Grosso (Palermo), Hernan Crespo (Chelsea), illetve Patrick Vieira (Juventus).

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik