Élet-Stílus

Olaszországba szerződött Crespo

Két évre az olasz élvonalban szereplő Internazionaléhoz szerződött az argentin válogatott támadó. Hernan Crespo távozásával csak két igazi támadója maradt a Chelsea-nek, a csapat ezért augusztus végéig még "körbenéz" a játékospiacon.

Az argentin csatár az elmúlt hónapokban már több alkalommal jelezte, hogy nincsen maradása a Stamford Bridge-en, és hiába ajánlottak neki új szerződést, Crespo nem fogadta el az ajánlatot.

Többen is beszálltak a gólvágóért folyó harcba, leginkább egykori klubja, az AC Milan szerette volna megszerezni, de a városi rivális elhalászta előlük. Az Internél megerősítették Crespo érkezésének a hírét, és közölték: a Chelsea fenntartotta magának a jogot, hogy egy év után visszavásárolja a támadót.

Jose Mourinho szivesen megtartotta volna Crespót, és új kontraktust kínáltak a londoniak. A németországi focivébén háromszor eredményes argentin azonban hajthatatlan maradt és a kedvezőbb feltételek ellenére távozott.

Ez egyben azt is jelenti, hogy az angol bajnok keretében csak két igazi csatár, Andrij Sevcsenko és Didier Drogba maradt. Arjen Robben és Salomon Kalou bevethető ugyan ezen a poszton, de valószínűbb, hogy a korlátlan anyagi lehetőségekkel rendelkező klub még lecsap – az augusztus végén záródó átigazolási időszakban – a játékospiacon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik