Élet-Stílus

Elégedett a LEN a szervezéssel

Csütörtökön tartotta budapesti tanácskozását az Európai Úszóliga (LEN) felső vezetése: az ülésen a Büro tagjai nem győzték dicsérni a margitszigeti kontinensviadal rendezőit, Bartolo Consolo elnök szerint „a fantasztikus a legenyhébb jelző, amivel az eseményt illetni lehet".

Több sportdiplomata úgy vélte, a budapesti szervezők a jövőbe repítették az Eb-t – ilyen kiszolgálásra és technikai háttérre még nem volt példa a viadal nyolcvanéves történetében –, egyszersmind alaposan feladták a leckét a következő Európa-bajnokságok házigazdáinak.

Dicséret az MTV-nek

Consolo külön kiemelte, hogy valamennyi közvetítő ország dicshimnuszokat zeng a Magyar Televízió produkciójáról: még az e tekintetben igen kényes ízlésűnek számító, csúcsminőséghez szokott németek és franciák is szuperlatívuszokkal illették a helyi televíziósok munkáját.

Alig van már jegy

A margitszigeti úszó Európa-bajnokság szervezőbizottságának csütörtök esti tájékoztatása szerint a hétvégi versenyekre csak az IBUSZ-irodákban lehet jegyet vásárolni.

A belépők szépen fogytak eddig is, így azoknak, akik szombaton és vasárnap látni akarják az úszódöntőket, sietniük kell: szombatra 2400, vasárnapra csupán 640 jegy vár gazdára. Ezeknek a belépőknek az ára egységesen 1000 forint.

Az árusító helyek folyamatosan közlik a jegyeladási adatokat, legközelebb pénteken délben adnak friss információt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik