Élet-Stílus

Ronaldo és Rooney békét kötött

Békét kötött egymással Cristiano Ronaldo és Wayne Rooney, a Manchester United portugál, illetve angol labdarúgója, akik a németországi világbajnokságon keveredtek súlyos incidensbe.

Az eset után most találkozott először a két kiválóság, a fiatal portugál pedig elnézést kért csapattársától, immáron pedig együtt készülnek a Premier League rajtjára.

Az angol-portugál negyeddöntőn ugyanis nemcsak az Manchester United, hanem egész Anglia ellenszenvét kivívta a luzitánok 21 éves középpályása. Miután a játékvezető lefújta Rooney megmozdulását – egy kavarodás közben sokak szerint szándékosan, mások szerint viszont véletlenül Ricardo Carvalho ágyékába taposott -, a portugál középpályás 40 métert sprintelt, hogy a bírónál a sérelem megtorlását kérje. Az argentin Horacio Elizondo felmutatta az angol csatárnak a piros lapot, de nem volt teljesen egyértelmű, hogy a taposásért vagy az időközben odaérkezett Ronaldo meglökéséért járt a kiállítás.

A történtek után sokan azt várták, hogy Ronaldo elszerződik a szigetországból – az első számú kérő a Real Madrid volt -, ám a “békejobb” után úgy tűnik, hogy a fiatal szélső hosszabbít, és 2010-ig marad Manchesterben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik