Élet-Stílus

Újabb walkmantelefon a Sony Ericssontól

A Sony Ericsson bejelentette walkmantelefon-sorozatának legújabb modelljét, a W810i-t. Az új négysávos EDGE mobiltelefon (850, 900, 1800 és 1900 MHz) zenehallgatási és -letöltési szolgáltatásai mellett számos egyéb multimédiás lehetőséget is kínál a felhasználó számára.

A W810i a legújabb mobil-multimédiás funkciókat kínálja, kihasználva a gyors adatátvitel előnyeit. A telefon többórás zenehallgatást tesz lehetővé, továbbá tartalmaz egy 2 megapixeles kamerát, elérhetjük vele az internetet, valamint folyamatos kapcsolatot biztosít az azonnali üzenetek (instant messages) és e-mail-használat révén.

A legújabb walkmantelefon alapcsomagja 512 MB kapacitású, cserélhető Memory Stick kártyát is tartalmaz, amely körülbelül 15 teljes zenei CD tartalmának felel meg, de természetesen ez a kártya a legnagyobb, 2 GB-os kapacitásúra is kicserélhető.

A készülék a szabványnak számító MP3- és az AAC-zenefájlok formátumát egyaránt támogatja, és a felhasználók könnyen és gyorsan tölthetnek le zenét, akár számítógépen tárolt CD-gyűjteményükből USB 2.0 adatátvitellel, a mellékelt Disc2Phone zenekezelő szoftver segítségével, vagy új zene vásárlásával, különböző letöltési szolgáltatások útján.

Mindezen felül a Sony Ericsson W810i segítségével állóképek és videofelvételek készíthetők. A beépített, 2 megapixeles felbontású, autofókuszos kamerát fotófénnyel és digitális fényképezőgéphez hasonló, felhasználóbarát kezelőfelülettel szerelték fel.

Az új modell támogatja az infravörös kapcsolatot és a Bluetooth vezeték nélküli technológiát is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik