Élet-Stílus

A popsztárok az űrbe mennek

Nem mindennapi kalandra vállalkozik Moby. Ő lehet az első popsztár, aki űrhajóba ül, és búcsút int a Földnek.

Az Undercover magazin jelentése szerint sokak kedvenc “kis kopasz kreatívja” bátor lépésre szánta el magát. A klipjeiben olykor a Holdon járó, olykor űrlényeket szerepeltető Moby úgy döntött, hogy megvalósítja nagy álmát és elhagyja a Földet.

Az “űrsétához” minden adott, Moby már lefoglalta a jegyet az extrém utazásairól is ismert Sir Richard Branson Virgin Galactic űrjáratára. A sztárnak mélyen bele kellett nyúlnia a pénztárcájába, a jegy ára nem kevesebb, mint 207 ezer dollárba kerül.

Az utazás 2010-ben várható, addig két új anyaggal rukkol elő Moby. Az egyik lemezen a sztár visszakanyarodik a múlthoz és egy techno-dance anyagot dob piacra, de ezúttal nem Moby néven, hanem a ’90-es évekbeli művészneve, a VooDoo Child alatt. A másik korong pedig azokat a punk nótákat tartalmazza majd, amiket az elmúlt évben “összeirkált”.

Ha a hírek igazak, Moby nem az egyedüli, aki ilyen merész kalandra vállalkozik. A Jane’s Addiction gitárosa, Dave Navarro is repül, noha egy későbbi időpontban. Állítólag Robbie Williams is erősen gondolkodik, hogy szkafandert öltsön-e.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik