Élet-Stílus

Játékok a Samsung MP3 lejátszójában

A Samsung Electronics a jövő évtől bevezeti új YP-T7F MP3 lejátszóját, mely a T7-es továbbfejlesztett változata. Az új modell nemcsak zenehallgatásra, hanem fotók és videofájlok tárolására illetve nézegetésére is alkalmas, sőt játékfunkcióval is ellátták.

Az YP-T7F MP3 lejátszó 1,2″ képátlójú, 260 000 szín megjelenítésére képes TFT LCD-monitorral rendelkezik, melyen mpeg4 fájlokat és fotókat is lejátszhatunk. Az apró készülék FM rádiót is tartalmaz, ahonnan bármikor felvehetjük kedvenc számainkat, vagy műsorainkat. Az órafunkciónak köszönhetően lehetőségünk nyílik időzített felvételre is.
A diktafon ma már szinte alapvető követelmény, viszont a játékfunkció újabb extraként áll a tulajdonos rendelkezésére.

Az új modell Ogg, MP3-, WMA- és WAV-fájlok lejátszására is képes. A készülék alumínium- és magnéziumötvözetből készült, a hangrögzítés, adatfájltárolás és a 2.0-ás USB-csatlakozó pedig a már megszokott minőséget biztosítják. A YP-T7F 10 órányi folyamatos zenehallgatást biztosít tulajdonosának. A januártól kapható modell 1GB tárolási kapacitással kerül a boltok polcaira.

Kipróbáltuk

A készülék meglepően apró mérete ellenére a Samsung mindent belezsúfolt, ami komoly MP3-lejátszóba szükséges. Még talán egy kicsit többet is. Mindezek ellenére sajnos az volt az első benyomásunk, hogy a kicsiny készülék nehezen kezelhető, navigációja valamivel körülményesebb, mint azt elvárnánk tőle. A játékosoknak valószínűleg nem túl vonzó az 1,2 hüvelykes képátló, amely alig nagyobb egy átlagos bélyegnél. A képek és a filmek lejátszása szintén az internet hőskorát idézte fel mindannyiunkban, így azt gondolom, a készüléket lehetett volna egy kicsit nagyobbra tervezni, ha ilyen sokféle célra szánták. Talán a diktafon funkcióhoz is jobb lett volna egy kicsit izmosabb mikrofont beleépíteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik