Élet-Stílus

Push e-mail a Novell GroupWise-ban

A Novell és az Intellisync Corporation együttműködési megállapodást kötöttek, amelynek értelmében az Intellisync vállalat biztosítja a jövőben a valósidejű, vezeték nélküli push e-mail (külön letöltés nélkül azonnal olvasható levelek) és a Personal Information Management (PIM – személyi titkárprogram) szolgáltatásokat a Novell GroupWise felhasználói részére.

Az Intellisync platformfüggetlen, vezeték nélküli üzenetküldő technológiája beépül a Novell GroupWise 7 termékbe, így a Novell ügyfelei a világ bármely régiójában, gyakorlatilag bármely eszközről, bármely platformon biztonságosan hozzáférhetnek a vezeték nélküli üzenetküldés- és csoportmunka-támogatáshoz. A szolgáltatást várhatóan 2006 első felében érhetik el a felhasználók.

„A Novell platformfüggetlensége lehetőséget biztosít az ügyfeleknek a legmegfelelőbb operációs rendszer kiválasztására” – mondta Mark Levitt, az IDC Collaborative Computing (számítógéppel támogatott együttműködés) részlegének alelnöke. „Az új vezeték nélküli megoldások újabb lehetőségeket kínálnak az olyan ügyfeleknek, akik jobb mobil hozzáférést keresnek együttműködési platformjaikhoz” – tette hozzá Levitt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik