Élet-Stílus

Ingyenes videohívások Skype-val

A Logitech – a világ vezető webkameragyártója – és a Skype ma bejelentették, hogy közösen fognak ingyenes videohívási lehetőséget biztosítani a Skype felhasználóinak világszerte.

A két cég együtt dolgozta ki a Skype Video szolgáltatást, amit a Skype felhasználói mától kezdve béta verzió formájában próbálhatnak ki (Skype 2.0). A Logitech a funkciók, a könnyebb használhatóság és a teljesítmény tekintetében látta el hasznos információkkal a Skype munkatársait az új szolgáltatás kifejlesztése során, mellyel az emberek tökéletes szinkronban futó, kiváló minőségű képes és hangos párbeszédet folytathatnak az interneten keresztül.

Az együttműködés eredményeként a Logitech QuickCam webkamerái és PC-s fejhallgatói Skype Video minősítést kaptak, ami garantálja, hogy a Skype felhasználói a Skype Video szolgáltatás és a Logitech webkameráinak együttes használatával az elérhető legjobb minőségben kommunikálhatnak.

A Skype Video – ami akár teljes képernyős videohívásra is képes – ezentúl a Skype for Windows szoftvercsomag szerves részét képezi, és térítésmentesen letölthető a www.skype.com weboldalról.

A két vállalat azt tervezi, hogy regionális kampányokkal és a Logitech ügyfeleinek, valamint a Skype felhasználóinak közvetlen megszólításával világszerte közösen népszerűsítik majd a Skype Video szolgáltatást és a Logitech webkamera/headset termékeit. Decemberben a Skype internetes áruházában kaphatóak lesznek a Logitech egyes webkamerái és headsetjei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik