Élet-Stílus

Videót játszik az új iPod

Az ötödik generációs iPod kisfilmek és mozgóképes podcast adások lejátszására is képes.

Az Apple bemutatta a piacvezető iPod termékvonal legújabb modelljeit, melyek 2,5″-es képernyőjükön már videólejátszásra, kisfilmek és mozgóképes podcast adások lejátszására is képesek; de továbbra is lehetőséget biztosítanak fényképek és lemezborítók megjelenítésére is. Az új iPod 15.000 dal, 25.000 fénykép vagy 150 órányi videó anyag tárolására is alkalmas 30 vagy 60 GByte kapacitású merevlemezén. Az új modellek fekete és fehér színekben egyaránt rendelhetők.

Az új iPod képes digitális zene, audió könyvek, audió és videó podcast adások, digitális videó klipek vagy komplett filmek lejátszására is.

Az Auto-Sync technológiával az új iPod modellek is együttműködnek az iTunes program zenetárával és az iPhoto programban tárolt fénykép-gyűjteménnyel. Az USB 2.0 kapcsolaton keresztül az iPod merevlemezén tárolt zene- és képgyűjtemény önműködően frissül minden csatlakoztatáskor, miközben az akkumulátora is töltődik. Az iPod merevlemeze eközben tetszőleges adatállományok, dokumentumok szállítására is alkalmas. Az új 30 GByte-os modell akkumulátora akár 14, míg az új 60 GByte-os modell akár 20 óra mobil üzemidőt is biztosít, a használat módjától függően.

Az új iPod modellek használatához USB 2.0 kapu, valamint legalább Mac OS X 10.3.9 és iTunes 6 szoftverrel telepített Mac számítógép, vagy legalább Windows 2000 illetve XP és iTunes 6 szoftverrel telepített PC szükséges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik