Élet-Stílus

Új iPAQ modellek jelentek meg

A HP bejelentette, hogy új és továbbfejlesztett HP iPAQ Pocket PC-kkel és mobil nyomtató bővíti termékkínálatát.

Az új termék egy HP iPAQ rx1950 sorozatú Pocket PC, amely az alacsonyabb árkategóriában kínál kéziszámítógépet, integrált vezeték nélküli megoldásokkal, valamint fejlett digitális zenei, videó- és fotófeldolgozási képességekkel.

A továbbfejlesztett HP iPAQ hx2000 sorozat a megnövelt teljesítményű, biometrikus ujjlenyomat-érzékelővel ellátott HP iPAQ hx2790, valamint az információk védelmét „erős” adat- és eszközbiztonsági jellemzőkkel garantáló HP iPAQ hx2490 és HP iPAQ hx2190 modellekből áll. A HP iPAQ kéziszámítógépek a legfrissebb Microsoft Windows Mobile 5.0 operációs rendszert futtatják.

HP Deskjet 460

Az új HP Deskjet 460 mobil nyomtató egy olyan teljes funkcionalitású eszköz, amely Wi-Fi technológiával támogatja a vezeték nélküli nyomtatást. A kompakt készülék a díjnyertes HP Deskjet 450 mobil nyomtatósorozat utódja. A Wi-Fi mellett Bluetooth™ technológiát is biztosít a vezeték nélküli csatlakozáshoz (1,2). A nyomtató mérete ellenére 17 fekete-fehér vagy 16 színes oldal/perc teljesítményre képes, illetve a 10×15 cm-es fotók elkészítésének ideje 45 másodperc.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik