Élet-Stílus

Emmy-díjat nyert a Lost – Eltűntek

A Lost című tévésorozatot ismerték el a legjobb drámai sorozatként, vígjáték kategóriában pedig a Szeretünk, Raymond! című sorozatot tartották a legjobbnak a televíziós filmek legrangosabb versenyében. A Katrina áldozatairól és Johnny carsonról is megemlékeztek – adta hírül a CNN.

A tévés Oscar-díjnak is nevezett Emmy-ket közép-európai idő szerint hétfő reggel adták át 57-edszer. A drámai sorozatok legjobb férfi színészének járó díját James Spader vehette át a Boston Legal című sorozatban nyújtott alakításáért, a legjobb férfi mellékszereplőnek a szintén e sorozatban szereplő William Shatnert választották.


A legjobb női főszereplő Patricia Arquette lett (Medium), a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat pedig Blythe Danner érdemelte ki (Huff). A vígjáték kategória legjobb férfi színészének Tony Shalhoubot választották (Monk – Flúgos nyomozó), a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat Brad Garett kapta a Szeretünk, Raymond! (Everebody Loves Raymond) című filmben nyújtott alakításáért. A Kétségbeesett háziasszonyok (Desperate Housewives) című sorozat a 15 jelöléséből csak kettőt tudott díjra váltani, amit Felicity Huffman, és Doris Roberts vehetett át. A minisorozatok kategóriájában Paul Newmant a legjobb mellékszereplőnek választották (Empire Falls).

A show női házigazdája Ellen DeGeneres megemlékezett a Katrina hurrikán áldozatairól is, valamint David Letterman népszerű tévés személyiség megemlékezett a tévéshow-k nagy öregjéről Johnny Carsonról, aki idén januárban hunyt el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik