Élet-Stílus

5. Sun Java Fejlesztői konferencia

Sun Java EE5, Sun Java SE6, NetBeans 5.0, SeeBeyond ICAN

Megosztani a tudást. Ez az a filozófia, amelyet a Sun a kezdetektől követ. Megosztani a kihívásokat és a lehetőségeket. Ez az az gondolat, amely mára már egy sok milliós, folyton növekvő közösség sajátja: a Sun 30 000 munkatársától, az 1 000 000 Solaris™ felhasználón keresztül, a 4 500 000 Java™ fejlesztőig. A Sun határozottan kiáll a nyílt közösségek mellett.

Meggyőződésünk, hogy hihetetlen erőket szabadít fel a hasonló gondolkodású „látnokok” egymásra találása. A Java-technológia, a Java Community Process, az OpenSolaris, az OpenOffice, a NetBeans, a Project Looking Glass, a Liberty Alliance Project, a Jini, a JXTA és a Java.net mind a konvenciókkal szembeszálló, a képzeletet megragadó és az innovációt ösztönző kezdeményezés, amelyek körül már számos közösség virágzik.

A Sun Microsystems 10 évvel ezelőtt fejlesztette ki a Java technológiát, és ezzel életre keltette azt a fejlesztői közösséget, amelyik mind a mai napig meghatározó szerepet tölt be a Java fejlődésében. Mint a Java technológia létrehozója, kifejlesztője és legfőbb támogatója idén ötödszörre rendezzük meg Sun Java Fejlesztői konferenciát.

A 2005. október 13-án megrendezésre kerülő konferencián külföldi és hazai szakemberek osztják meg a technológia újdonságait, és a Java-val kapcsolatos tapasztalataikat. A programról részletesen: www.sun.hu/javakonferencia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik