Élet-Stílus

Hardver alapú IT-biztonsági megoldás az F-Secure-tól

Az F-Secure bemutatta az F-Secure Messaging Security Gateway X-Series e-mail biztonsági megoldást.

Az új eszköz egy nagyvállalati szintű levelezőszervert kombinál vírusvédelmi, spamszűrő, tartalomszűrő, perimeter tűzfal és biztonságos levelezés funkciókkal. Az F-Secure első hardver alapú IT-biztonsági megoldását kis- és középvállalkozások számára fejlesztette ki.

Az F-Secure Anti-Virus és a Proofpoint MLX önmagát tanító technológiájának együttese e-mail alapú fenyegetésekkel szembeni védelmet nyújt a kis- és középvállalkozások számára.

„Számos szervezet komoly nehézségekkel küzd az internetes fenyegetések folyamatosan növekvő száma miatt. Az F-Secure Messaging Security Gateway gyorsan beüzemelhető és könnyen használható megoldást jelent ezekre a problémákra” – mondta el Risto Siilasmaa, az F-Secure Corporation vezérigazgatója.

„A különféle internetes fenyegetések mennyisége, gyakorisága és kifinomultsága az elmúlt néhány évben jelentősen megnőtt” – nyilatkozta Thomas Raschke, az IDC biztonsági termékekkel és stratégiákkal foglalkozó európai részlegének kutatási programmenedzsere. „Az F-Secure Messaging Security Gateway készülék képes a kis- és közepes méretű üzleti környezetekben ma már egyre fontosabb levelezésbiztonsági kérdések kezelésére. Egyre növekvő igény van Nyugat-Európában az ilyen készülékekre: a 2004-2009-es időszakra az IDC éves szinten 54 százalékos növekedést jelez előre a levelezésbiztonsági termékekhez kapcsolódó árbevételben és 62 százalékos növekedést az eladott darabszámban” – tette hozzá Thomas Raschke.

Az F-Secure az első X-Series modellt, az X200-ast megerősített, könnyen telepíthető 1U magas rackbe szerelhető szerverben kínálja. A megoldás jól alkalmazkodik bármely kis- és középvállalkozás igényeihez az összes levélszemét-szűrő, vírusvédelmi és e-mail házirend funkció alapértelmezett engedélyezésével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik