Élet-Stílus

Az Apple kiadta az iTunes 5 új változatát

Az Apple kiadta az iTunes digitális zenetár-szoftver legújabb frissítését, amely számos új szolgáltatást és új stílusú felhasználói felületet kínál.

A népszerű iTunes ma a világ legkedveltebb zeneletöltő szolgáltatása, az Apple folyamtosan fejleszti azokat a lehetőségeket, amelyekkel a felhasználók könnyebben letölthetik kedvenc zenéiket.

Az iTunes 5 változat Spotlight-alapú kereső mezőt tartalmaz, melynek segítségével sokkal könnyebben lehet a dalokat megtalálni, illetve az új Smart Shuffle keverő szolgáltatást, amellyel a véletlenszerű lejátszás is sokkal egyszerűbbé válik. A program a Windows felhasználók számára lehetővé teszi Outlook naptáraik és címlistáik szinkronizálását az iPod lejátszókkal.

“Az iTunes világszerte a legjobb digitális zenetár-program hírében áll,” mondta Steve Jobs, az Apple elnöke. “Kedvenc zenei szoftverünket folyamatosan fejlesztjük és olyan innovatív új szolgáltatásokkal egészítjük ki, mint a Podcast adások kezelésének lehetősége vagy az intelligens keresés.”

Az iTunes 5 új kereső mezője tetszőleges kulcsszavak alapján történő keresést tesz lehetővé a saját zenei gyűjteményben, de akár az iTunes zeneboltban is. Az új Smart Shuffle szolgáltatás pedig lehetővé teszi a véletlenszerű lejátszást, a sorrend szerkesztését, igazi party-élményt biztosítva.

Az egyetlen rossz hír a hazai iPod rajongóknak, hogy az iTunes szolgáltatást a hazai felhasználók továbbra sem vehetik igénybe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik