Élet-Stílus

Decemberig ingyenes a T-Mobile 3G

A T-Mobile a Budapest háromnegyedét lefedő harmadik generációs hálózatán augusztus 26-án elindította kereskedelmi 3G szolgáltatását. A videotelefont, gyors adatátvitelt, zeneletöltést és mobil tv szolgáltatásokat is kínáló 3G év végére a főváros majdnem egész területén elérhető lesz.

A T-Mobile Magyarország Rt. bejelentésével hazánkban is elindult a kereskedelmi 3G szolgáltatás. A mostani indulást több hónapos zártkörű ügyfélteszt előzte meg, ezen időszak alatt a folyamatosan épülő 3G hálózatot kiemelt partnerek, vállalati ügyfelek és a tesztre jelentkezők közül kisorsolt érdeklődők használták.

A főváros háromnegyedét lefedő új 3G hálózatot megfelelő mobiltelefonnal kényelmesen, a meglévő díjcsomaggal, külön előfizetés és regisztráció nélkül, a telefonban lévő SIM kártyával minden T-Mobile-os automatikusan használhatja. Egyedül a videotelefon használata igényel egyszeri és díjmentes regisztrációt.

A T-Mobile a gyors 3G hálózat elindításával együtt jelentette be teljes zeneszámok letöltésére alkalmas szolgáltatását, a Mobil Zenegépet. A Nokia 6630-as, 6680-as telefonokra telepített – utólagosan a t-zones WAP-portálról is letölthető – kliens segítségével a szerveren tárolt 300 ezer felvétel között könnyedén lehet keresni. A letölthető zeneszámok a számítógépes és hordozható lejátszók esetén megszokott jó minőségben hallgathatók meg. A Mobil Zenegéppel emellett csengőhangok és CD borítók, képek is megvásárolhatók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik