Élet-Stílus

Logitech Media Desktop: díjnyertes és hipermodern

A Logitech ma bemutatta LogitechŽ diNovo™ Media Desktop™ Laser elnevezésű termékcsomagját, a vállalat egyik legjobb termékeként ismert egér-billentyűzet kombináció egy újabb generációját.

A kifinomult, díjnyertes formatervbe öntött eszközben a legmodernebb LogitechŽ MX lézeregér-technológia ketyeg, és nagysebességű Bluetooth vezeték nélküli elosztó (hub) funkcionalitással is bír.

Az új Logitech diNovo Media Desktop Laser a manapság divatos lapos monitorok éles szögleteit és vékony külsejét utánozza. A modern külsőt egy ultra-vékony, szögletes billentyűzet és egy lecsatolható MediaPad egészíti ki. Az új termék szembetűnő fémes-ezüst borítást kapott, mélykék kiemelésekkel.

A Logitech diNovo Media Desktop Laser egy közönséges asztali számítógépet vezeték nélküli hub funkcionalitással bővít ki, amit a megújult Bluetooth 2.0 Enhanced Data Rate (EDR) technológia hajt. A Bluetooth 2.0 EDR gyorsabb adatáramlást tesz lehetővé két eszköz között. A Bluetooth 2.0 EDR segítségével például hamarabb feltölthetünk egy fényképet mobiltelefonunkról vagy digitális fényképezőgépünkről a PC-re, és jobb minőségben élvezhetjük IP-alapú (VoIP) telefonhívásainkat, ha fejhallgatónk Bluetooth 2.0 EDR átvitellel csatlakozik a számítógéphez.

A készlethez tartozik még a díjnyertes Logitech MX1000 Cordless Laser Mouse lézer-optikai egér, ami lézeres megvilágítása és felületkövetése révén precíz navigációt tesz lehetővé.

„Alapvető filozófiánk a diNovo Media Desktop mögött mindig is az volt, hogy a forma és funkcionalitás egy kiemelkedően jó keverékével egészítsük ki a mai modern asztali számítógépeket.” – mondta Denis Pavillard, a Logitech asztali számítógépek osztályának marketing alelnöke. „Ez az új diNovo Media Desktop Laser avant-garde megjelenésével és páratlan szolgáltatásaival könnyen kiemeli tulajdonosát a tömegből. A lézeres egérrel és a Bluetooth 2.0 EDR megoldással felturbózott termékünk egészen új teljesítményszintet kínál a modern digitális életstílus képviselőinek.”

Hogy a diNovo Media Desktop Laser kombinációval utolérhetetlen multimédia élményben lehessen részünk, a Logitech termékéhez egy leválasztható, multifunkcionális MediaPad billentyűzetet mellékel, melyet használhatunk hagyományos számbillentyűzetként, valamint zenék és videók távirányítására is – az asztaltól akár 20 méteres távolságig. A diNovo MediaPad interaktív kijelzőjén nyomon követhetjük az éppen lejátszott zeneszám adatait. Távirányítási lehetőséget kínál a manapság legnépszerűbb multimédia-lejátszókhoz, a MusicmatchŽ, az iTunesŽ, a WindowsŽ Media Player 10 és a Winamp 5 programokhoz. A multimédia kezelésének további egyszerűsítésére az új diNovo Media Desktop csomagban megtalálható a LogitechŽ MediaLife™ szoftvere, ami egyetlen közös felületen fogja össze a zeneszámokat, a digitális fényképeket és a videókat.

A MediaPad sokoldalú digitális kijelzőjén láthatjuk a beérkező szöveges üzeneteket vagy e-maileket, és tájékoztat arról is, hogy az üzenőprogramban felvett ismerőseink épp vonalban vannak-e.

A hagyományos, számbillentyűzet funkció mellett a MediaPad önálló számológépként is használható.

A Logitech lézeres egere újratölthető akkumulátorokról működik. A Logitech diNovo Media Desktop Laser csomagban egy kényelmesen használható egértöltő állomást is találunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik