Élet-Stílus

Toy Dolls (UK)

Természetesen most sem kizárt, hogy a The Toy Dolls utoljára jön hozzánk koncertezni, hiszen még mindig Our Last Tour? címmel járja Európát, ahogyan tette azt tavaly is, amikor összesen harminchat alkalomból hússzor telt ház előtt nyomta a mosolypunkot, köztük például nálunk is az A38-on.

Magyarul minden a legnagyobb rendben van: a banda egyetlen fix tagjának számító gitáros-énekes Michael Olga Algar mellett az infantilizmusmutató még mindig kiakad, a kiszámíthatatlanul lökött fickó jelenlegi társaival (azaz Tom Goober bőgőssel és Dave the Nut dobossal) is a maximumra járat minden poént.

Az igazán meglepő a dologban az, hogy egy rövidebb szünettől eltekintve idén már huszonhat éve megy ez így a The Toy Dolls háza táján, és a banda még mindig tényleg vicces, ráadásul az a bizonyos három akkord is közel ugyanolyan megnyerően cseng a tavaly megjelent, eddig (és persze lehet, hogy örökre) utolsó albumán, mint ’83-ban a debütáló Dig That Groove Babyn. Koncerten pedig a trió még rá is tesz pár lapáttal az egészre, kétméteres gumi pezsgősüvegek pukkannak és borítják konfettiesőbe a nézőket, Olga, a bőgős a nyakából fejjel lefelé lógva gitározik, egyszóval megtörténik minden, ami csak belefér – természetesen az sem kizárt, hogy most utoljára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik