Élet-Stílus

Simán kikapott a Debrecen

Mindent megtett a magyar bajnok, ám ennek ellenére kapott hármat az Old Traffordon. A visszavágóra nem sok nyitott kérdés maradt, de remélhetőleg augusztus 24-én a Debrecen megmutatja az igazi arcát.

A Debreceni VSC-AVE Ásványvíz csapata végül a papírformának megfelelő vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája selejtező 3. fordulójának első mérkőzésén a Manchester United ellen. A 3-0-ás eredményre, és a két csapat játékában megmutatkozó különbségre való tekintettel abban még lehet reménykedni, hogy az angolok kapuját őrző, és meglehetősen eseménytelen estét kifogó Van der Sarnak majd megadott gólt is lő a Debrecen.

A Manchester United már a kezdőrúgás után egyértelműen megmutatta, hogy nem veszi félvállról a mérkőzést. Sajnos ennek a nyolcadik percben már meg is lett az eredménye, amikor egy kisebb kavarodás után közelről bepasszolta a labdát Wayne Rooney. Az angol csapat nyomasztó fölényben játszott, és hiába hajtottak a Loki játékosai egyértelműen megmutatkozott a két csapat közti különbség. A szünetben még annak lehetett örülni, hogy egy góllal kihúzta a DVSC, de a második félidő nem akárhogy kezdődött. A középkezdés után egy előreívelt labdát Halmosi Péter a tehetetlen holland kapuőr mellett a hálóba bombázott. A bíró azonban úgy ítélte meg, hogy a magyar középpályás szabálytalan volt a védője, Gary Neville-el szemben. Néhány perccel később pedig már a másodszor ünnepelhetett az Old Trafford közönsége. Ruud van Nistelrooy egy ügyes Rooney passz után higgadtan lőtt el a debreceni hálóőr mellett. A 63. percben a manchesteriek harmadik világklasszis játékosa, a remek napot kifogó Ronaldo lőtte be egy ügyes akció után a harmadikat. A meccs hátralévő részében a United már visszavett a tempóból, de még így sem tudta megszerezni idegenben az oly fontos gólt a DVSC.

A visszavágóra augusztus 24-én kerül sor a Puskás Ferenc Stadionban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik