Élet-Stílus

Animal Cannibals

A hazai hiphopberkek legudvariasabb (és leghúsevőbb) előadói, a Takarítónő és az Ülünk a vonaton című rapslágerek szerzői, mint tudjuk, Kukaemcé és Ricsipé. Gatyájuk hangyával teli. Merthogy a mai napig képtelenek a seggükön maradni.

Ez nem is feltétlenül baj, hiszen van igény erre a kedves, aranyos, kevés mondanivalóval megtűzdelt szövegeket dumáló rapperpárosra. Ráadásul nem egyedül, hanem a barátaikkal, tehát vendégművészekkel (nem, nem a debreceni szimfonikusok) birtokolják a színpadot. Feltehetőleg egy rakat új dolgot mutatnak be a szeptemberben megjelenő legújabb lemezükről, melyről már most ismerhető az Először mindenki béna című, a Cotton Club Singersszel közösen rögzített dalocska, de körítésnek felcsendülnek olyan felejthetetlen “opusok” is a kilencvenes évekből, mint a Kanni-bál vagy a Hazafelé az út veszélyes. Ez utóbbival nyilván a Sziget látogatói felé érzett lojalitásukat szeretnék kifejezni.

Egy mondatban: aki szeret két lökött (a szó nem pejoratív értelmében), a mai napig infantilis csávót látni a színpadon, akik olyanok, mintha csak a semmit vennék komolyan, azoknak ott a helyük a Homo sapienst is vacsorázó baseballsapisokra szánt másfél órában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik