Élet-Stílus

Gyorsítja a kommunikációt a Linksys új eszköze

A Cisco Systems Linksys részlege bejelentette legújabb vezeték nélküli útválasztóját. A SpeedBooster technológiával felgyorsított WTR54GS mobil útválasztóval a vezeték nélküli kapcsolat a szállodai szobákban vagy a repülőterek és kávézók WiFi-hotspotjain is egyszerűen beállítható.

A külön az utazók számára kifejlesztett készülék beépített tápegységgel és antennával rendelkezik, WAN-portjával egyaránt létesíthet kábeles és DSL-kapcsolatot, Ethernet-portjához pedig egy további számítógép vagy más vezetékes hálózati eszköz csatlakoztatható. Behúzható, villásdugós tápkábelével közvetlenül a konnektorba csatlakoztatható, az internetelérés pedig könnyen konfigurálható a hotel illetve egyéb helyszínek által kínált vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolathoz.

A Linksys WTR54GS útválasztó egyedülálló szolgáltatása, hogy egyszerre több számítógép is használhatja ugyanazt a vezeték nélküli internet-hozzáférést. Ideális azon felhasználók számára, akik szállodákban, reptereken vagy kávéházakban tartózkodva közösen szeretnék használni előfizetésüket kollégáikkal vagy barátaikkal.

A SpeedBooster technológiával kiegészített vezeték nélküli hordozható útválasztó a következőket kínálja:

• Visszamenőleges kompatibilitás a 802.11g és a 802.11b (2,4 GHz) szabvánnyal

• Fokozott biztonság a Wi-Fi Protected Access™ biztonsági protokollal (WPA/WPA2 Personal)

• A SpeedBooster technológiának köszönhetően a szokásos 802.11g szabványú készülékekhez képest 35%-kal gyorsabb vezeték nélküli elérés

• A szállodák, repülőterek, kávézók és egyéb helyszínek vezeték nélküli internetkapcsolatán az úgynevezett „universal bridging” segítségével többen is osztozhatnak

Ajánlott videó

Olvasói sztorik