Élet-Stílus

A TV2 műsoraival bővül a T-Mobile 3G kínálata

A legnagyobb hazai mobilcég 3G ügyféltesztjének részesei június 29-től telefonjukon is nézhetik a TV2 népszerű műsorait, kezdetben a Jóban Rosszban sorozat naponta jelentkező epizódjait, a Napló izgalmas összeállításait, valamint az Aktív riportjait.

A műsorválaszték folyamatosan bővül majd, a televíziós műsorokhoz – így az ország egyik legnépszerűbb hírműsorához, a Tényekhez is – kapcsolódó háttérképek, csengőhangok pedig minden T-Mobile-os számára elérhetővé válnak.

Érzelmek, indulatok, szerelem és kaland mobiltelefonon. A T-Mobile és a TV2 együttműködésének köszönhetően a legnagyobb hazai mobilcég 3G Mobil Tv kínálata júniustól új tartalmakkal bővül. Az ország egyik meghatározó kereskedelmi csatornájának sztárjai, kedvenc műsorvezetői, a Csillagvirág Klinika szereplői egyaránt „beköltöznek” a T-Zones 3G portáljára.

A két társaság hosszabb távra szóló partnerségének köszönhetően pedig a jövőben egyre több TV2 műsorral bővülhet a T-Mobile harmadik generációs tartalomszolgáltatása.

A T-Mobile 3G portálján keresztül holnaptól a Jóban Rosszban sorozat adásai a televíziós közvetítéssel egy időben mobilon is nézhetők lesznek.

„Együttműködésünk az ország legnagyobb mobilszolgáltatójával egy olyan alternatív kommunikációs felületet biztosít, amely lehetővé teszi, hogy nézőink bárhol figyelemmel kísérhessék kedvenc műsoraikat.” – nyilatkozta Várdy Zoltán, a TV2 kereskedelmi igazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik