Élet-Stílus

Megjelent a QAD Global Enterprise Edition új verziója

A QAD Inc. bejelentette, hogy bevezeti zászlóshajójának, a QAD vállalati szoftvernek legújabb, QAD Global Enterprise Edition (GXE) verzióját.

A bevezetéssel együtt a QAD átnevezte a korábban MFG/PRO eB2.1 verzióként ismert megoldását. A QAD GXE létfontosságú képességekkel látja el a működés szempontjából meghatározó nemzetközi funkciót, miközben csökkenti a multinacionális iparvállalatok irányítását jellemző bonyolult üzleti és informatikai kérdéseket. Innovatív, szolgáltatásorientált technológiai architektúrával (SOA) és a több üzleti egység egyszerű irányítását szolgáló új lehetőségekkel a QAD GXE egy komplex vállalati platform. Segítségével a multinacionális gyártók megosztott szolgáltatási környezetben működhetnek, a világ főbb térségeiben megfelelhetnek a hatósági és kormányzati előírásoknak.

Az új verzióval lehetőségük lesz az ügyfeleknek arra, hogy nemzetközi műveleteiket az üzleti folyamatoktól függően központilag vagy decentralizáltan irányítsák. Ennek a rugalmasságnak a lelke a QAD GXE azon képessége, hogy egyetlen adatbázisban az önálló üzleti egységeknek megfelelően „tartományokat” tud képezni. A tartománynak különböző alapvalutái, számlatükrei, illetve különböző gyártási, terjesztési, szolgáltatási és pénzügyi beállításai lehetnek. A szoftver támogatja a több adatbázist érintő folyamatokat, így például az elosztási szükségletek tervezését (DRP), a vállalati anyagmozgásokat (EMT) és a vállalati művelettervezést (EOP).

Felkészült továbbá több tartományt érintő funkciókra is, így például a készletkövetésre, a hitelellenőrzésre, a fizetésekre, a készpénzbevételekre és a főkönyvi konszolidációra. Ennek eredményeként a multinacionális gyártók adott üzleti módszereknek megfelelően egységesíthetik műveleteiket, és a QAD rugalmas SOA technológiai architektúráját kihasználva csökkenthetik rendszerfenntartással és -adminisztrációval kapcsolatos informatikai költségeiket.

“A QAD új verziójával átírja a játékszabályokat, mivel a multinacionális gyártók képessé válnak az irányítás és ellenőrzés centralizálására, miközben minden üzem optimális működéséhez szükséges rugalmasságot is megtarthatják. A QAD így olyan innovatív tevékenységmodellhez ad támogatást, amely forradalmi a termelő ágazatban.” – mondja Pamela Lopker, a QAD elnöke és alapítója. “QAD Global Enterprise Edition merőben más, mint az óriás ERP megoldáscsomagok, amelyekből szerintünk hiányzik az a rugalmasság, hogy illeszkedjenek az iparvállalatok elosztottságához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik