Élet-Stílus

Megjelent a magyar Adobe Reader 7

Az Adobe Reader 7 magyar verziója június 23-tól tölthető le az Adobe hivatalos weboldaláról.

Az Adobe által több éve fejlesztett PDF technológia mára már az egész világon elismert és népszerű módja az elektronikus dokumentumkezelésnek. A PDF formátumban készített munkák pontosan ugyanazt a látványt nyújtják Windows, Macintosh, Unix vagy Palm rendszereken.

Az új program megjelenésével elérhetővé válik az Adobe Acrobat 7 Professional számos hasznos szolgáltatása. Ilyen többek között a Designer, amellyel űrlapokat készíthetünk, az Adobe Reader felhasználók pedig ki tudják azokat tölteni.

Lehetővé válik a megjegyzések engedélyezése a Readerben funkció alkalmazása: ilyenkor a korrektúrát nem szükséges elfaxolnunk, hanem digitális formátumban küldhetjük tovább.

Könnyebb lesz a dolgunk abból a szempontból is, hogy a megjegyzések másolhatókká válnak, elkerülhetővé válik a betűzgetésük, és akár össze is rendezhetjük őket. Ezt követően elküldhetjük ügyfelünknek a PDF-et, aki aztán az ingyenes magyar Adobe Reader 7 programot letöltve, szabadon tehet bele megjegyzéseket, majd vissza-, vagy továbbküldheti az anyagot.

A szoftverhez az Adobe hivatalos letöltés oldalán férhetünk hozzá.

Szintén Adobe hír, hogy tegnap óta letölthetők az Adobe Creative Suite 2 elemek próba-változatai is. Az Adobe Photoshop CS2, InDesign CS2, Illustrator CS2, GoLive CS2, Acrobat 7 Pro termékeit tartalmazó csomag lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy megismerjék az új funkciókat.

Az Adobe Creative Suite 2 szoftvereket külön-külön lehet kipróbálni, vagyis a csomag egyes részeinek összehangoltsága csak a teljes verzióban él. Ettől eltekintve viszont minden mást megtalálhatunk az új változatokban, amelyeket 30 napon keresztül ingyenesen lehet megismerni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik