Élet-Stílus

Jön a Macskafogó 2

Még a nyáron elkezdik a munkát , így jövő télen kerülhet a mozikba a Macskafogó 2, amit az eredeti film alkotógárdája készít 600 millió forintos költségvetéssel – adta hírül az Index internetes újság.

Az 1986-os Macskafogó után 20 évvel az eredeti alkotógárdával készülhet el a Macskafogó folytatása. A forgatókönyvet Nepp József írja, Ternovszky Béla pedig rendezi majd. A forgatási munkálatok várhatóan nyáron kezdődnek, és ha minden menetrendszerint alakul, 2007 karácsonya előtt kerül majd a hazai mozikba Grabovszky újabb kalandja.

Az új rész cselekményéről Ternovszky Béla annyit elárult az Indexnek, hogy Lusta Dick most nem kap majd szerepet és az előző részben megjelent átnevelő fémbulldog feltűnése után játszódik, amikor már csak a világ eldugott részein tartják magukat az utolsó elkeseredett macskacsoportok.

Az új rajzfilmet hagyományos technikával készítik hárommillió dollárból, azaz hatszázmillió forintból, amit részben állami forrásokból, részben szponzoroktól kívánnak előteremteni.

Az első rész megjelenése évében Magyarországon, már az első évben több mint egymillióan látták a Macskafogót és a nyugati rajzfilmpiacon is szép sikereket ért el: többek közt Olaszországban, Németországban, Kanadában és Brazíliában is játszották.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik