Élet-Stílus

A Samsung 3G-telefonokkal erősít

Az év második felében Magyarországon is elérhetőek lesznek a Samsung új, harmadik generációs (3G) telefonjai. Az SGH-Z130, az SGH-Z300 és az SGH-Z500 fejlett multimédiás szolgáltatásokat kínálnak a hamarosan hazánkban is kiépülő 3G-mobilhálózathoz.

A három új telefonnal bővíti kínálatát a Samsung a hazánkban is hamarosan elérhető 3G szolgáltatásokra készülve. A látvány és hangzás tekintetében élenjáró multimédiás készülékek az év második felében kerülnek az üzletekbe.

A Z130-as modell esetében a videó fájlokat, újszerű elforgatható kijelzőn élvezheti a felhasználó. A készülék vakuval és 2x digitális zoommal ellátott 1 megapixeles kamerával, MP3-lejátszójával szolgálja a multimédiás lehetőségeket.

A három új telefon közül az SGH-Z300 a hangzásra koncentrál, a modell ezért 3D sztereó hangszórókkal és digitális erősítővel rendelkezik. Az 50 MB beépített memória tovább bővíthető, ami lehetőséget biztosít arra, hogy további memória kapacitást biztosítsunk MP3 file-jaink részére.Ebből a modellből sem hiányzik a vakuval ellátott 1 megapixeles kamera és a Bluetooth-támogatás.

A harmadik modell esetében a tervezők a méretet tartották fontosnak. Az SGH-Z500 típusú készülék, amely a világ legkisebb 3G-telefonja (89 x 44 x 24,5 mm), beépített antennával, karcsú készüléktesttel, 1 megapixeles kamerával és bővíthető memóriával rendelkezik. Az SGH-Z500 zenelejátszóval felszerelt modell, MP3 / AAC / AAC+ formátumú zenefájlok lejátszására alkalmas. 3G-szolgáltatásai közül kiemelendő még a videó-telefonálás és a videó-üzenet küldés támogatása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik