Élet-Stílus

A Korea Telecom a Sun tapasztalatára épít

A Sun Microsystems, a Java technológia kifejlesztője és legfőbb támogatója bejelentette, hogy megállapodást kötött a KT (Korean Telecom) távközlési céggel, amelynek keretében a Sun új generációs üzemviteli infrastruktúrát (OSS – Operational Support System) szállít dél-koreai partnere számára.

A Sun ügyfélmegoldásokért felelős szervezete Sun hardveren és szoftveren futó Java alapú üzemviteli támogatási rendszert (OSS/J) tervez a KT számára.

A Sun a KT üzemviteli fejlesztőlaboratóriumával közösen dolgozza ki a szélessávú konvergens hálózatot (BcN) felügyelő rendszert. A Sun OSS/J megoldásai és szolgáltatásai révén a KT könnyen bevezetheti új OSS megoldásait, integrálhatja azokat különböző hagyományos rendszereivel, valamint támogathatja a web alapú, ügyfélközpontú BcN-szolgáltatások és hálózatok felügyeletét. A megállapodás részeként a KT a Sun Fire E25K, E4900 és E6900 kiszolgálóit, a Java Enterprise System hálózatialkalmazás-csomagját és Solaris szoftverét választotta.

Az OSS/J architektúra – azáltal, hogy nyílt szabványokkal támogatja az üzleti folyamatokat – lehetővé teszi, hogy a szolgáltatók gyorsabban, könnyebben és gazdaságosabban integrálhassák új, vállalati szintű alkalmazásaikat és hagyományos rendszereiket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik