Élet-Stílus

Katalin és Harry a világ tetején

A herceg és sógornője verhetetlen, ha öltözködésről van szó, legalábbis a Vanity Fair szerint.

Nem véletlen, hogy a Vanity Fair szeptemberi számának címlapjáról is Vilmos herceg 30 éves felesége mosolyog: az elmúlt években a nagyközönség mellett a divatszakértőket is sikerült elkápráztatnia stílusával. A sikert főleg annak köszönheti, hogy remekül ötvözi a különböző tervezők munkáit.

A lap szerint Károly walesi herceg nagyjából 55 ezer dollárt (12,5 millió forint) költött újdonsült menyének dizájner ruhakölteményeire, amelyeket maga Middleton válogatott össze, udvariasan elutasítva a hivatalos királyi öltöztető szolgáltatásait. Gardróbjában Alice Temperley és Alexander McQueen munkái mellett a Topshop és a T.K. Maxx kollekcióinak darabjai sorakoznak.

A királyi családnak egyébként férfiágon sem lehet oka panaszra: a 27 éves Harry herceget ugyanis a legjobban öltözött férfinak választották a New England Patriots hátvédje, Tom Brady és Gisele Bundchen férje előtt.

Érdekes, hogy a rangos Vanity Fair listáján – amit több mint 2 ezer divatszakértő és szakmai bennfentes szavazatai alapján készítik – mindkét királyi méltóság először szerepel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik