Dekor

Így díszítsd az ablakot karácsonyra gyorsan és egyszerűen

Kinek ne lenne ismerős, mikor gyerekként karácsony közeledtével hópelyheket és különböző karácsonyi motívumokat vágtunk ki és azzal díszítettünk mindent a házban? Ezt most is megtehetjük. Remekül fog mutatni az ablakra ragasztva, vagy épp elé lógatva.

Pinterest

De a kivágott hópelyheket egy szép szalagra tűzve lelógathatjuk az ablak előtt, a szalagot pedig lesúlyozhatjuk egy szép, piros almával.

Pinterest

Annak sem kell aggódnia, akinek nincs ideje szalagra és súlyokra, mert önmagában is kedves látványt nyújthatnak a láncba fűzött hópelyhek.

Pinterest

A fenti hópehely fűzért pedig feldobhatjuk azzal, ha egy-két hópehely ruhás balerinát lógatunk közé. Ehhez csak egy kecses alak körberajzolására és kivágására van szükségünk.

Pinterest

Ha pedig nem szeretnénk a hópehely mintájának kivágásával bajlódni, fellógathatunk szinte bármit, legyen az toboz, mézeskalács, cukorbot, égősor, színes gömbök vagy pár fenyő vagy tuja ágból könnyedén elkészíthető kis koszorúk.

Galéria
Pinterest

Választhatunk egyszerű vagy mókás, ragasztható mintákat is, amihez viszont sok hely és egy kevésbé használt ablak szükségeltetik. Néhány ilyen ablakra ragasztható minta papír – és hobbiboltokban is megtalálható, de mi magunk is megrajzolhatjuk őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik