Közélet

Egy 21 éves férfit gyanúsítanak a 22 éves forráskúti nő megölésével

Az eltűnt nő holttestét egy melléképületbe rejtve találták meg. Az ott lakó fiatalember a rendőröknek beismerte, ő ölte meg.

Egy fiatal helybéli férfit gyanúsítanak annak a forráskúti nőnek a meggyilkolásával, akinek a holttestét szombaton találták meg, a gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.

Szenti Szabolcs közlése szerint a fiatal nő eltűnését péntek este jelentették be a rendőrségen. A szegedi nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek és átvizsgáltak egy forráskúti ingatlant, amelynek melléképületében elrejtve találták meg szombat délelőtt a nő holttestét. A helyszíni szemle megállapította, hogy a nőt megölték –- közölte a százados.

Rendőrök vezetik el a forráskúti gyilkossággal gyanúsított 21 éves férfit
Fotó:police.hu

Az ingatlanban lakó B. László, aki a rendőrség közlése szerint az áldozat gyerekkori ismerőse, az elszámoltatása során ellentmondásokba keveredett, ezért a rendőrök előállították. A további adatgyűjtés és a helyszíni szemle eredményeként a 21 éves férfit emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését – tudatta a szóvivő.

A rendőrség a kihallgatást követően a férfit őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik