Szórakozás

Liptai Claudia új párjánál nincs korrektebb

A műsorvezetőt ezúttal egy háromgyerekes családapával hozta össze az élet, de a férfi tisztességesen lépett ki házasságából.

Liptai Claudia cukrászgyakorlatán ismerkedett meg a Pataki cukrászda tulajdonosával, akivel egyelőre csak ismerkedési fázisban van a kapcsolatuk. A 35 éves férfi azonban komoly lépéseket tett, hogy randizni hívhassa a sztárt.

Ádámnál korrektebb fickót nem láttam még. Claudiával május végén találkozott először, már akkor felkeltette az érdeklődését. Aztán a hölgy odakerült gyakorlatra hozzájuk a cukrászdába, és érezte a kölcsönös szimpátiát. Szinte vibrált közöttük a levegő, ezért jó pár álmatlan éjszaka után döntött: elhagyja a családját, mert nem szeretné, hogy a felesége kellemetlen helyzetbe kerüljön. Körülbelül két hete költözött el otthonról, utána hívta el Claudiát randevúzni” – mesélte a Borsnak Pataki Ádám egyik ismerőse.

A Blikk eközben arra a már-már törvényszerűségre is felfigyelt, hogy Claudiához rendszerint születésnapja környékén kopogtat be az újabb szerelem. Legutóbbi párjával, a szombathelyi színésszel, Horváth Ákossal is nyáron lettek egy pár, de korábbi kapcsolatai is júliusban kezdődtek, aminek a magyarázata is megvan.

“Claudia évközben mindig ugyanabban a közegben él és mozog. Vagy tévés, vagy színházi társasága van. Gyakorlatilag a nyári szabadság az egyetlen, amikor ki tud mozdulni a szürke hétköznapokból, és ismerkedni tud. Naná, hogy ilyenkor talál rá a szerelem!” – mondta Clau közeli barátja.

A csodlatos Pataki cukrszdban. Kezemben az v barackfagyija! Mellettem Pataki dm

Posted by Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal on 2015. június 5.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik