Szórakozás

Járókerettel jár Rékasi Károly

A színész néhány nappal súlyos balesete és műtétje után lábra állt, gyorsan javul az állapota.

Rékasi Károlynak június 30-án súlyos motorbalesete volt, azonnal kórházba kellett szállítani, miután egy autóval ütközött. A baleset során fejsérülést, valamint boka-, medence- és combcsonttörést szenvedett, amit műtéttel hoztak helyre, az intenzív osztályról is csak hétfőn engedték ki. Ha valaki akár csak pár nappal ezelőtt is azt állítja, Rékasi képes ilyen rövid időn belül talpra állni, bizony, sokan csóválták volna a fejüket, mégis sikerült neki.

A színész névtelenséget kérő kollégái a Borsnak azt állították, hogy Rékasi sikeresen lábra állt. Igaz, járókeret segítségével, gyógytornász felügyelete mellett, roppant fájdalmak közepette és hihetetlen erőfeszítéssel, de tipegve megtett pár apró lépést is. Rékasi az ideje nagy részét természetesen még ágyban tölti, de tény: erős a szervezete és roppant gyorsan regenerálódik.

A lap arról is ír, hogy a színész munkáltatói folyamatosan nyomon követik a gyógyulást. Jelen helyzetben ugyanis sem ő, sem a neki munkát adó színházak, és televízió nehezen tud pontosan tervezni vele. A József Attila Színházban például számos darabban kapott főszerepet az új évadra is, és ha a színházi előkészületekről, szövegtanulásról, próbákról hosszasan távol maradna, akkor elesne az előadásoktól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik