Szórakozás

Az RTL magának akarja Majkát

A műsorvezetőt őszi szuperprodukciójához akarja visszacsábítani az RTL Klub. Majka már meghallgatáson is volt.

Már hetek óta megy a találgatás, hogy kik lesznek az RTL Klub nagy őszi produkciójának, az X-Faktor helyett induló Hungary’s Got Talentnek a műsorvezetői. A pletykák szerint a külföldi mintát átvéve itthon is két férfi vezeti majd a tehetségkutatót, egyikük szinte biztosan Sebestyén Balázs lesz, mellé keresnek most valakit. Állítólag a szerepre meghallgatták már Istenes Bencét, Stohl Andrást és Dombovári Istvánt is, az RTL azonban leginkább Majkát szeretné megszerezni a konkurens TV2-től.

Az egyetemre készülő Majka az elmúlt években sok lehetőséget kapott a TV2-től, 2010 óta olyan műsoroknak lehetett az arca, mint az Ezek megőrültek!, A nagy duett, a Sztárban sztár vagy a Rising Star. Most viszont a konkurencia csábítja – a Blikk szerint jóval nagyobb összegért, mint amit a TV2-nél kapott. A lap úgy tudja, hogy Majkát már össze is próbálták Balázzsal, és remekül működtek együtt.

Még nem tudni, hogy a műsorvezető hajlandó-e csatornát váltani, de az biztos, hogy az RTL Klub részéről hatalmas visszavágó lenne, ha az idén nyáron ők tudnák elcsábítani a TV2 egyik legfoglalkoztatottabb arcát. Úgy, ahogy azt a TV2 tette tavaly nyáron Ördög Nórával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik