Szórakozás

Liptai Claudia: Nagy túlélő vagyok

A TV2 műsorvezetője úgy érzi, hogy most van a legjobb formában szellemileg és testileg is.

Liptai Claudia az elmúlt években sok hullámvölgyön ment át, ám állítása szerint minden problémával sikerült megküzdenie.

“Azt gondolom, hogy nagyon nagy túlélő vagyok. Mind a jót, mind a rosszat tudom a helyén kezelni. Szerintem mindenből tanul az ember, a legfontosabb tényleg az, hogy azokkal legyünk, akiket szeretünk és akik fontosak. Ez nem közhely, hanem ennek tényleg így kell lennie az életben” – mondta a kgv.hu-nak Liptai Claudia, aki tudatosan fordította új irányba az életét.

“Nagyon érett személyiség vagyok a szónak annak az értelmében, hogy még nem pottyanok le a fáról, hanem most vagyok a legjobb formámban szellemileg mindenképpen, és a testemben is jól érzem magam. Azt gondolom, tudom mit akarok csinálni. Ez egy nagyon furcsa állapot egyébként. Nagyon sok ember csak egy bizonyos kor után jön rá, hogy mit szeretne. Egyet tudok, ha bármi eszébe jut bárkinek, ne higgye azt, hogy negyven évesen nem lehet újrakezdeni vagy valami másba belekezdeni” – tette hozzá Liptai, aki éppen cukrásznak tanul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik