Szórakozás

Schobert Norbi Rékához hasonló edzőt keres, de nem talál

Schobert Norbi (schobert norbi, )
Schobert Norbi (schobert norbi, )

A fitneszguru hosszas bejegyzésben fejtette ki véleményét arról, miért is egyedülálló felesége tevékenykedése.

Schobert Norbi csendben figyel, és szívesen támogatna egy feltörekvő fiatal tehetséget, de nem lel Rubint Rékához hasonlóra – ez derül ki abból a posztból, amit az Update életmód atyja Facebook-oldalán tett közzé a minap.

“Öregszem lassan, de tény, hogy 2000-ben a legsikeresebb aerobik edző voltam az országban. Számtalan fellépés, tömegrendezvény, Fitness Kickbox, Duci Tréning, saját tévéműsor, üzleti sikerek. Éreztem, hogy magam mellett fel kell építeni valakit, ezt diktálja a józan ész. Próbálkoztam másokkal, kisebb sikerrel, nem személyeskedek most név szerint. Teltházas óráival és egy Shape cikkel fedeztem fel Rékát. Segítettem a tudásommal, pénzzel, kapcsolatokkal, de pár év alatt önjáró lett. Ehhez Ő kellett. 15 éve keresem mellette azt a női, vagy férfi oktatót, aki mellé ismét befektetőként, menedzserként állnék oda. Azóta nem jött senki! Őszintén odaállnék mögé, mert nem vagyok buta üzletember, de nincs. Mert lehet itt szakmázgatni, prezenterkedni, de a titok egyszerű: életigenlés, egyediség, pozitív energia és hogy átjöjjön az üzenet. Na egyik sincs” – írja többek közt a bejegyzésben Norbi.

A hozzászólókat ezúttal is megosztotta a véleményformálás; volt, aki a kis Larát tartja a méltó utódnak, míg mások a szakma és a többi edző nevében szólaltak fel, és sorolták rivális kedvenceik nevét.

Ön mit gondol?

Azta nem jtt senki….regszem lassan, de tny, hogy 2000-ben a legsikeresebb aerobik edz voltam az orszgban. Sz…

Posted by Norbi Update on 2015. április 26.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik