Szórakozás

Hódi Pamela: Krisztián gyomorforgató dolgokat tesz

A fiatal anyuka már nem bírja Berki gusztustalan húzásait, ezért biztos benne, hogy soha nem kezdené vele újra kapcsolatukat.

Hódi Pamela közösségi oldalán fakadt ki, miután az elmúlt hónapokban mindenki azt találgatta, hogy vajon kibékültek-e Berki Krisztiánnal. Az Éden Éjjel műsorvezetője azt állítja, hogy kislánya édesapjával már sosem fog rendeződni a viszonyuk, hiszen Krisztián elfogadhatatlan dolgokat tesz. Hogy pontosan miről is van szó, azt nem fejtette ki, de írásából érezni a haragot.

“Mindenki fogadja és higgye el, hogy Krisztián és Én nem alkotunk egy párt és nem is fogunk! A szakítást Én akartam és ki is állok a döntésem mellett, mivel gyomorfordító dolgokat tett és tesz a mai napig! Ami a műsorvezetést illeti, az munka, ami számomra a legfontosabb a lányom után, ezért abban az 1 órában kizárom a magánéletet!” – kezdte Pamela, majd egy ironikus megjegyzéssel sok sikert kívánt a csalódott Berki szerelmi életéhez. “Azon a bizonyos képen nem Én vagyok, tudom ki az illető, de az Ő dolguk felszínre hozni az őszinte szerelmüket!!!”

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik