Szórakozás

Hien meztelenül búcsúzik Magyarországtól

A fiatal énekesnő alig két hónap múlva Amerikába költözik. Legújabb klipjében ezért búcsút vesz, ráadásul egy szál semmiben.

Hien még a Nagy Duettes szereplése alatt kapta meg az értesítőt, felvételt nyert a világ egyik legelismertebb zenei képzésére, a Berklee College of Music-ba. Az énekesnő akkor úgy döntött halaszt egy évet, hogy elrendezze a dolgait, idén tavasszal azonban elindul, hogy belevágjon élete legnagyobb lehetőségébe. A vietnámi származású sztár ezért egy aktuális témát boncolgat legfrissebb klipjében. A dal a búcsúzásról szól, amit igazán különleges köntösbe csomagoltak, vagy épphogy nem…

“Az új dalom a búcsúról szól. Ez eléggé aktuális téma nálam, mert május 18-án már költözöm Bostonba. Egyébként fogok hazajönni évente 3-4-szer, de ez egy óriási mérföldkő az életemben. Ez egy nagyon letisztult klip lett. Alig van rajtam smink, a hajammal sem történik semmi, és egyébként ruha sincs rajtam, de nem látszik semmi olyan, aminek nem szabad. Ezzel is a naturális énemet akartuk középpontba állítani” – mesélte Hien az Aktívnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik