Szórakozás

Hien áprilisban költözik Amerikába

Az énekesnő három évre hagyja itt Magyarországot, mert felvették álmai egyetemére.

Hien legnagyobb álma vált valóra azzal, hogy felvették a Berklee Egyetemre. A Megasztár felfedezettjét azonban komoly kihívások elé is állítja az amerikai élet, ugyanis családját és hazai karrierjét is itt kell hagynia.

“Áprilisban költözöm, addig minden itthoni feladatot meg kell csinálnom. Három éves a képzés, addig biztosan ott leszek. Próbálok majd minél többször hazajönni amikor tehetem, de azért nagyon nehéz lesz. Ez életem eddigi legnagyobb mérföldköve, még a Megasztárnál is nagyobb dolog számomra, azonban nagyon családcentrikus vagyok. Kicsit szomorú vagyok, hogy évente kétszer-háromszor láthatom majd a családomat, de most valami nagyon izgalmas dolog vár rám kint” – mondta a Hír24-nek Hien.

Az énekesnő a kintléte alatt a magyar karrierjét sem szeretné abbahagyni: koncerteket akkor vállal majd, amikor éppen itthon lesz és dalokat is szeretne hazaküldeni a rádióknak.

“Nem kell azért minden szálat elvágnom: küldök haza dalokat és lesz pár fellépés is. Még nem tudom, hogy pontosan hogyan lesz. Majd kitalálunk erre egy modellt a menedzseremmel. Az legyen életem legnagyobb problémája, hogy van két világ, amiben jó dolgok történnek velem, és választanom kell” – tette hozzá Hien.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik