Szórakozás

Klapka György: A halált nem veszem komolyan

Klapka György (Klapka György)
Klapka György (Klapka György)

A milliárdos üzletembert tegnap még szívroham gyanújával vizsgáltak, holnap viszont már munkába készül.

Klapka Györgyöt a minap mellkasi fájdalmakkal rohammentő szállította kórházba; az üzletember ennek ellenére nem veszi komolyan az orvosok utasításait. Sőt, dolgozni indul.

“Nem tudom, mi történt velem, hétfő este rettentő mellkasi fájdalmam volt elöl és hátul. Az ügyeletes orvos azért hívta ki rám a rohamkocsit, mert tüdőembóliára vagy szívinfarktusra gyanakodott. A kórházban még ott éjszaka azonnal kivizsgáltak, (….) betettek a CT-be, összevissza szurkáltak, fájdalomcsillapítót kaptam. De reggelre már jobban éreztem magam! Ezért mondtam az orvosoknak, hogy inkább hazajövök, nem foglalom más elől a kórházi ágyat.

Azt mondták, pihenjek, de szerdán nekem már a diósban kell lennem, mert rengeteg munka van ilyenkor a fákkal, le kell szedni a tavaly elszáradt ágakat is. A feleségem sem akar elengedni, az alkalmazottaim is balhéznak velem, hogy meg ne próbáljak munkába állni. De én megyek, két munkatársam kísér majd az útra. (….) Van még egy kis fájdalmam, de az egész halált nem veszem komolyan, addig szeretnék dolgozni, amíg élek” – mondta el a Borsnak Klapka, aki még fiát sem értesítette arról, hogy kórházba került. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik