Szórakozás

Elkaszálta az MTVA a Maradj talpon! vetélkedőt

Maradj talpon! (maradj talpon!, gundel-takács gábor, )
Maradj talpon! (maradj talpon!, gundel-takács gábor, )

A műsor stábja hétfőn tudta meg, hogy megszűnik a munkájuk.

A Maradj talpon! egész stábja utcára került. Ez a közszolgálati tévé egyik olyan műsora, amelyhez köze van Simicska Lajosnak, aki nemrégiben összerúgta a port a miniszterelnökkel – írja a Bors. A lap úgy értesült, a vetélkedő munkatársait teljesen váratlanul érte a hír.

“Ebben a helyzetben most nem engem kell kérdezni” – nyilatkozott szűkszavúan Gundel-Takács Gábor műsorvezető, aki nem a műsort gyártó céggel, hanem az MTVA-val áll szerződésben.

„Az MTVA a Maradj talpon! című műsort szüneteltetni fogja, tekintettel arra, hogy a közmédia műsorstruktúrája a jövőben változni fog. Gundel Takács Gábor az MTVA egyik legnépszerűbb műsorvezetője, aki több területen is kiváló szakmai kvalitásokkal rendelkezik. Kiemelt műsorvezetőnk, és természetes, hogy a jövőben is számtalan feladattal kívánjuk ellátni(…)” – írta a közszolgálati csatorna a bulvárlap megkeresésére. Egy bennfentes pedig a Blikknek árulta el, hogy a műsor megszűnésének hír e azért is volt annyira váratlan, mert hétfőn még az újabb adásra készültek volna.

“Hétfőn castingolták volna a következő játékosokat a Maradj talpon! című műsorhoz – árulta el lapunknak egy informátor. – Azután minden előzmény nélkül közölték, nem kell aznap dolgozni, mert megszűnik a Maradj talpon! Hallottam, hogy gazdasági okokkal magyarázták, de volt, aki nem titkolta, az Orbán–Simicska harc része az egész.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik