Szórakozás

Aleska vérig sértődött, ezért versenyre hívta Berkit

Az Éden Hotel műsorvezetőjének nem tetszett, hogy az expornós légtornász lenyomta őt népszerűségben, ezért keményen oda is szólt neki.

A 2014-es éves összesítésből már tudjuk, hogy a magyarok mire kerestek rá a legtöbbször a Google-ben. A személyek keresési listájának élén Aleska Diamond végzett, míg Berki Krisztián csak a harmadik lett. Ezt nem is tudta szó nélkül hagyni.

“A listát a felnőtt ipar játékosa, a „recskaboyok” koronázatlan királynője, Aleska Diamond vezeti, de azért valljuk meg, neki van egy óriási előnye velem szemben, hiszen a legősibb mesterséget űzi (170 film sem tudta elhasználni!). A hazai médiaipar elsősorban ezért kezdte felfedezni a szőke hajú expornóst, aki a kezdetek kezdetén vetkőzős időjárás jelentő műsorban vétette észre magát. Olcsó népszerűséggel került be a köztudatba – a liftben, edzés után, és kutyasétáltatás közben készített fotók, a pornózás nehézségeiről való mesélés és bátorságpróba következtében vált mémmé” – írta közösségi oldalán a Fem3Café műsorvezetője.

Gúnyos megjegyzéseivel azonban kihívta maga ellen a sorsot. A légtornász egy erőt próbáló versenyben gyűrné le ismét “a berkit”.

“Nem esett túl jól, hogy ilyen stílusban fogalmazta meg a véleményét, de elhiszem, hogy savanyú a szőlő. Úgy döntöttem, hogy Berki Krisztiánnak ezért be kell bizonyítania, hogy nem csak a szája nagy. Éppen ezért kihívom egy rendhagyó futóversenyre. Egy 18 emeletes házban kell velem versenyt futnia 402 lépcsőfokon. Ha elfogadja a kihívást, még megmentheti a becsületét a szememben!” – mondta Aleska a StoryOnline-nak.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik