Szórakozás

Súlyos balesetet szenvedett Varga Viktor édesapja

Kis híján tragédiával végződött az énekes thaiföldi kalandtúrája, amikor apja több métert zuhant egy szikláról.

Varga Viktor és édesapja már kiutazásuk előtt izgatottan meséltek arról, hogy az ázsiai világ legveszélyesebb pontjait is szeretnék felfedezni. A kalandorok ehhez mérten vették az akadályokat, és nem gondolták, hogy baj lehet abból, ha felmásznak egy vízesést övező sziklára. A vakmerőség azonban majdnem tragédiába torkollott, János megcsúszott, és a sziklaszirteknek csapódva zuhant a vízbe.

“Egyik pillanatról a másikra történt minden. Apa rosszul léphetett, és egyszerűen leesett a szikla­peremről. De nem zuhant nyílegyenesen a mélybe, hanem egymás után vágódott neki a sziklafalból kiálló, éles köveknek, majd végül beleesett a vízbe. Iszonyú volt végignézni, ahogyan esik lefelé, ahogy tehetetlen rongybabaként vágódik neki a szikláknak. Nagyon megijedtem. A legrosszabb az volt az egészben, hogy nem tudtam segíteni neki” – kezdte az új románcra találó Viktor a Blikknek.

“Lélekszakadva rohantam lefelé, azt sem tudom, hogy értem le épségben azon a meredek, csúszós kőrengetegen. Csak mentem, és kiabáltam édesapámnak, hogy jól van-e. Nem tudom elmondani, milyen megkönnyebbülés volt, amikor láttam, hogy evickél ki a vízből. Bekötöttük a sérülését, és azóta jegelem a fájó részeket. Visszagondolva meglehetősen ijesztő, hogy egyik pillanatról a másikra megtörténhet a baj, ráadásul az otthonunktól több mint tízezer kilométerre” – gondolkodott el a baleseten az énekes, amit édesapja ezúttal egy bordatöréssel megúszott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik