Szórakozás

VV Fanni büdös lábával büntetett

Olyan titok derült ki a villában folyamatosan szexelő lányról, amit eddig szerencsére nem tapasztalhattunk meg a képernyőn keresztül.

A VV7 legutóbbi kiesője, Ádám búcsúlevélben szúrt oda utoljára lakótársainak. A nem túl kedves üzeneten többen kiakadtak, de ahogy arra számítani lehetett, Fannika kelt ki magából a legjobban, aki korábban is többször keveredett szócsatába Ádámmal.

A srác végakaratában szembesítette a nagyhajút, hogy mennyire elviselhetetlen a lábszaga, és mellesleg azt is hozzátette, hogy nem olyan jó csaj, mint amilyennek képzeli magát. Később a villalakók a nyugiszobában, a párbajvesztes arcképének reagálhattak a sorokra, és Fanni apait-anyait beleadott. Most inkább nem idéznénk pontosan, miket mondott, de közölte, hogy ő teljesen elégedett magával, a lába pedig csak akkor büdi, ha stresszel, de biztos, ami biztos, Fanni levette a csizmáját, és Ádám fotójához dörgölte.

“Ha stresszelek, akkor tényleg büdös a lábam, ezt belátom. (…) Ha már itt tartunk, te sem vagy egy A kategóriás pasi. Görbe is vagy, meg szerencsétlen” – kedveskedett Fanni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik